Kaleidoskoopista – käsin näyttely Maunula-talossa

Veli-Matti Hurtig Maunula, Näyttelyt, Työväenopisto, Uutiset

Kaleidoskoopista – käsin

Kaleidoskoopista – käsin on maamme kansalais- ja työväenopistojen yhteistyönä toteuttama sarja käsityönäyttelyitä. Näyttely koostuu tasasivuisista kolmioista, jotka kuvaavat tekijänsä näkemystä 100-vuotiaasta Suomestamme. Kolmioista kootaan erilaisia Kaleidoskooppi-näyttelyitä, jotka ovat esillä eripuolilla Suomea vuonna 2017. Maunula-talon kolmannessa kerroksessa voit ihastella näyttelyä koko kesän ajan!

Opistojen muut sarjan näyttelyt ja tapahtumat löydät osoitteesta http://www.opistostakasin.fi/ .

Työväenopisto Maunula-talossa

Työväenopisto järjestää monenlaisia kursseja Maunula-talon tiloissa kielikursseista kuvataiteeseen.

Voit myös tulla tutustumaan työväenopistoon, talon kolmanteen kerrokseen. Täällä toimiston opistosihteerit Hannele ja Nelly neuvovat sinua kursseihin liittyvissä asioissa ja voit samalla myös tutustua tiloihin. Tervetuloa!