Kaleidoskoopista – käsin näyttely Maunula-talossa

Veli-Matti Hurtig Maunula, Näyttelyt, Työväenopisto, Uutiset

Kaleidoskoopista – käsin

Kaleidoskoopista – käsin on maamme kansalais- ja työväenopistojen yhteistyönä toteuttama sarja käsityönäyttelyitä. Näyttely koostuu tasasivuisista kolmioista, jotka kuvaavat tekijänsä näkemystä 100-vuotiaasta Suomestamme. Kolmioista kootaan erilaisia Kaleidoskooppi-näyttelyitä, jotka ovat esillä eripuolilla Suomea vuonna 2017. Maunula-talon kolmannessa kerroksessa voit ihastella näyttelyä koko kesän ajan!

Opistojen muut sarjan näyttelyt ja tapahtumat löydät osoitteesta http://www.opistostakasin.fi/ .

Työväenopisto Maunula-talossa

Työväenopisto järjestää monenlaisia kursseja Maunula-talon tiloissa kielikursseista kuvataiteeseen.

Voit myös tulla tutustumaan työväenopistoon, talon kolmanteen kerrokseen. Täällä toimiston opistosihteerit Hannele ja Nelly neuvovat sinua kursseihin liittyvissä asioissa ja voit samalla myös tutustua tiloihin. Tervetuloa!

Jaa Facebookissa tai Twitterissä