Järjestä tapahtuma Maunula-talossa

Maunula-talo on kaikkien kaupunkilaisten kohtaamispaikka, jossa eri ikäryhmät kohtaavat. Toiminnan keskeisiä tavoitteita ovat ketteryys, hallintokuntien rajat ylittävä palvelutuotanto ja asukkaiden osallistuminen niin suunnitteluun kuin sisällön tuottamiseen.

Jos sinulla tai edustamallasi ryhmällä on ohjelmanumero, jonka uskot sopivan Maunula-taloon, kerro siitä meille. Huomaathan, että etsimme ideoita toteuttajineen – siksi toivomme, että vastaat hakuun mahdollisimman kattavasti. Jätä ehdotuksesi ottamalla  yhteyttä kulttuurituottaja Elina Tervoseen, elina.tervonen(at)hel.fi ; 040 508 6022 (arkisin klo 9-16).

Maunula-talo ei maksa palkkioita tapahtumajärjestäjille.

Kaikki ehdotukset huomioidaan. Maunula-talon tapahtumaryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa ja käsittelee saapuneet ehdotukset.

Maunula-talossa järjestettävien kaikille avoimien tapahtumien tulee olla poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumattomia.

Kuva: Martin Hackenberg

Tee tapahtumaehdotus

Varaa tila Maunula-talosta omaan käyttöösi

Maunula-talosta löytyy tiloja monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Maunula-talon tilat esittelyineen löytyvät Helsingin kaupungin Varaamosta, josta voit myös tehdä tilavarauksen.

Varaa tiloja

Metsäpurosali

Monipuolinen ja korkealaatuisella esitystekniikalla varustettu Metsäpurosali soveltuu hyvin esimerkiksi konsertteihin, teatteri- ja tanssiesityksiin, elokuvanäytöksiin sekä luento- , seminaari- ja kokouskäyttöön. Salin nousevalle (3,5m x 8,35m) näyttämölle on helposti toteutettavissa erittäin monipuolisia esitysratkaisuja. Salin kapasiteetti 200 ihmistä. Irtotuolipaikkoja on järjestettävissä 180 kpl.

Metsäpurosali ei ole varattavissa Varaamon kautta. Jos olet kiinnostunut varaamaan salin, ota yhteyttä kulttuurituottaja Elina Tervoseen, elina.tervonen(at)hel.fi ; 040 508 6022 (arkisin klo 9-16).

Yksityisen tai yleisölle maksullisen tapahtuman järjestäjälle tilavuokra on 100€/esitystunti.

Esitystekniikan käytöstä on sovittava aina etukäteen.

Tilassa on valkokangas, videoprojektori ja äänentoisto, joihin voit liittää oman laitteesi joko HDMI-kaapelin, tai VGA/3,5mm äänijohdon avulla. Lisäksi käytettävissä on 4kpl langattomia mikrofoneja. Varauduthan tuomaan omat johdot/liittimet, jotka ovat yhteensopivia laitteistomme kanssa.

HUOM! Maunula-talo ei tällä hetkellä tarjoa ääni- ja valoteknisiä palveluita tapahtumiin. Mikäli halutaan käyttää alle listattua esitystekniikkaa, tapahtumajärjestäjällä tulee olla omat teknikot, jotka hallitsevat Soundtrack Vi 2000 ja Chamsys MagicQ MQ60 -pöytien toiminnan.​ Ellei järjestäjällä ole omaa ääni-/valomiestä, kalusto ei ole käytettävissä.

Metsäpurosalin tekniikka ja pohjapiirros: Lataa PDF-muodossa.

Järjestä näyttely

Maunula-talon näyttelytilat sijaitsevat talon toisessa kerroksessa. Ripustettaville teoksille osoitetut seinätilat on varustettu STAS-ripustuskiskoilla. 

Seinätilojen lisäksi Maunula-talosta löytyy laajakulmanäyttö (3. krs) videoteosten esillepanoon sekä vitriinitilaa (1., 2. ja 3. krs) pienikokoisille veistoksille ja installaatioille. 

Näyttelytilat ovat maksuttomia ja niihin on käynnissä avoin haku. Jätä näyttelyhakemus ottamalla yhteyttä kulttuurituottaja Elina Tervoseen, elina.tervonen(at)hel.fi ; 040 508 6022 (arkisin klo 9-16) tai täyttämällä tapahtumaehdotuslomakkeemme.

Näyttelyseinien mitoitus:

Aula, 2 krs.:
Betoniseinä 1:
korkeus 318 cm, leveys 486 cm

Betoniseinä 2: korkeus vasen reuna 318 cm, oikea reuna 287 cm (lattiataso osittain kalteva), leveys 578 cm

Betoniseinä 3: korkeus 318 cm, leveys 580 cm

Yläkerta, 3 krs
Betoniseinä 4: korkeus 240 cm, leveys 600 cm