Järjestä tapahtuma Maunula-talossa

Maunula-talo on kaikkien kaupunkilaisten kohtaamispaikka, jossa eri ikäryhmät kohtaavat. Toiminnan keskeisiä tavoitteita ovat ketteryys, hallintokuntien rajat ylittävä palvelutuotanto ja asukkaiden osallistuminen niin suunnitteluun kuin sisällön tuottamiseen.

Jos sinulla tai edustamallasi ryhmällä on ohjelmanumero, jonka uskot sopivan Maunula-taloon, kerro siitä meille. Huomaathan, että etsimme ideoita toteuttajineen – siksi toivomme, että vastaat hakuun mahdollisimman kattavasti.

Maunula-talo ei maksa palkkioita tapahtumajärjestäjille.

Kaikki ehdotukset huomioidaan. Maunula-talon tapahtumaryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa ja käsittelee saapuneet ehdotukset.

Maunula-talossa järjestettävien kaikille avoimien tapahtumien tulee olla poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumattomia.

Tee tapahtumaehdotus

Varaa tila Maunula-talosta omaan käyttöösi

Maunula-talosta löytyy tiloja monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Maunula-talon tilat esittelyineen löytyvät Helsingin kaupungin Varaamosta, josta voit myös tehdä tilavarauksen.

Varaa tiloja

Metsäpurosali

Monipuolinen ja korkealaatuisella esitystekniikalla varustettu Metsäpurosali soveltuu hyvin esimerkiksi konsertteihin, teatteri- ja tanssiesityksiin, elokuvanäytöksiin sekä luento- , seminaari- ja kokouskäyttöön. Salin nousevalle (3,5m x 8,35m) näyttämölle on helposti toteutettavissa erittäin monipuolisia esitysratkaisuja. Salin kapasiteetti 200 ihmistä. Irtotuolipaikkoja on järjestettävissä 180 kpl.

Metsäpurosali ei ole varattavissa Varaamon kautta. Jos olet kiinnostunut varaamaan salin, täytä tapahtumaehdotuslomakkeemme tai soita 040 194 2918 (arkisin klo 9-16). Huom! Metsäpurosalin tapahtumiin mahdollisesti tarvittava tekninen henkilökunta (ääni ja valot) tilataan aina erillistä korvausta vastaan. Korvauksen suuruus neuvotellaan tapahtumakohtaisesti. Tapahtumajärjestäjien omien teknikoiden käyttö on myös mahdollista, mikäli hallitaan Soundtrack Vi 2000 ja Chamsys MagicQ MQ60 –pöytien toiminta.​

Metsäpurosalin tekniikka ja pohjapiirros: Lataa PDF-muodossa.

Näyttelytilat

Maunula-talon näyttelytilat sijaitsevat talon toisessa kerroksessa. Ripustettaville teoksille osoitetut seinätilat on varustettu STAS-ripustuskiskoilla. 

Seinätilojen lisäksi Maunula-talosta löytyy laajakulmanäyttöjä ja projektoreita (2. ja 3. krs) videoteosten esillepanoon sekä vitriinitilaa (1., 2. ja 3. krs) pienikokoisille veistoksille ja installaatioille. 

Näyttelytilat ovat maksuttomia ja niihin on käynnissä avoin haku. Jätä näyttelyhakemus täyttämällä tapahtumaehdotuslomakkeemme.

Näyttelyseinien mitoitus:

Betoniseinä 1: korkeus 318cm, leveys 486cm

Betoniseinä 2: korkeus vasen reuna 318cm, oikea reuna 287cm (lattiataso osittain kalteva), leveys 578cm

Betoniseinä 3: korkeus 318cm, leveys 580cm