Maunula-talo

Tervetuloa vierailemaan, viihtymään ja osallistumaan Maunula-taloon. Tarjoamme monta syytä tulla käymään ja nauttimaan talon tunnelmasta. Meillä jokainen voi toteuttaa itseään sekä kokeilla ja oppia uusia asioita. Maunula-talossa tuemme asukkaiden toiveita viihtyisästä kohtaamispaikasta. Meiltä löytyy tilaa monenlaiseen toimintaan.

Huomioimme covid-19 tilanteen tapahtumien ja toiminnan toteutuksessa. Asiakkaiden turvallisuuden takaamiseksi huolehdimme hygieniasta tehostetusti ja rajaamme tapahtumien osallistujamäärää turvavälien toteuttamiseksi.

Talomme ja sen toimintamalli edistävät alueen yhteisöllisyyttä, kotoutumista ja kansalaisaktiivisuutta. Maunula-talo avasi ovensa joulukuussa 2016.

Talon toimijoita ovat Helsingin kaupungin palvelut: kirjasto, työväenopisto, nuorisopalvelut ja kulttuuripalvelut.

Ensimmäisessä kerroksessa toimii kirjasto, jossa voit viettää aikaa metsähenkisessä satutilassa tai järjestää akvaariossa vaikkapa yhteisen leffaillan. Toisesta kerroksesta löydät Månsas Deli -kahvilan sekä nuorisotalon, jossa on tilaa nuorten omalle toiminnalle. Kulttuuripalvelut sekä paikalliset omatoimikäyttäjät järjestävät Maunula-talon Metsäpurosalissa tapahtumia ja esityksiä. Maunula-talon järjestämät tapahtumat ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Kolmannessa kerroksessa on työväenopiston tilat sekä kokous- ja opetustiloja kaupunkilaisten yhteiseen käyttöön.

Ideoimme talon toimintaa ja tapahtumia yhdessä asukkaiden kanssa. Järjestämme vuosittain avoimen foorumin, johon jokainen voi osallistua. Voit myös hakea jäseneksi neuvottelukuntaamme ja olla sitä kautta mukana vaikuttamassa talon toimintaan.

TULE MUKAAN!

Yhdessä saamme aikaan talon, jossa on tilaa toimia ja oleskella. Tarvitseeko bändisi harjoitustilan tai haluatko tuoda tekemääsi taidetta esille? Jos sinulla tai ryhmälläsi ohjelmanumero, jonka uskot sopivan Maunula-taloon, kerro siitä meille. Haemme jatkuvasti uusia ideoita avoimen tapahtumahaun kautta. 

Voit ehdottaa omaa tapahtumaa ja olla yhteydessä kulttuurituottaja Elina Tervoseen, 040 508 6022, elina.tervonen(at)hel.fi.

Seuraa Maunula-talon tapahtumia myös Facebook-sivujemme kautta.

Voit käydä varaamassa Maunula-talon tiloja varaamossa tai käänny henkilökuntamme puoleen.

Tule käymään paikan päällä tai jätä meille palautetta verkkosivujemme kautta.

Osoitteemme on Metsäpurontie 4, 00630 Helsinki.

Kuva: Maarit Hohteri